Σημαντικά Νέα

HesherΗ ταινία Hesher είναι μια αμερικανική παραγωγή του 2010 σε σκηνοθεσία του Spencer Susser. Πρωταγωνιστούν οι Joseph Gordon-Levitt και Natalie Portman.

Η ιστορία στρέφεται γύρω απο τον έφηβο T.J. ο οποίος μετα τον θάνατο της μητέρας του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα πέφτει σε κατάθλιψη και κοινωνική αποξένωση. Κάτω απο παράξενες συνθήκες συναντά ενα απίστευτο χαρακτήρα με το όνομα Hesher.
O Hesher ακολουθεί τον T.J. στις καθημερινές του δραστηριότητες και τον βοηθά να ανταπεξέρθει σε μερικές καταστάσεις "νταήδων" του σχολείου του που τον έχουν βάλει στο μάτι διότι είναι διαφορετικός. Τον φέρνει σπίτι σε μια σακαράκα, λιγομίλητος και βλοσυρός, χωρίς t-shirt, καπνίζοντας και ακουγοντας metallica. Αυτοπροσκαλείται στο σπίτι της οικογένειας, μένει μαζί τους και εν τέλει είναι ο καταλύτης των αλλαγών που συμβαίνουν στo άμεσο περιβάλλον του. Τι κοινό έχουν ενας δεκάχρονος προέφηβος που τον πηδάει η ζωή με ενα νεαρό χεβιμεταλά που φτύνει, βρίζει και ζεί σαν να μην υπάρχει αύριο σηκώνοντας το μεσαίο δάκτυλο όποτε γουστάρει;

Because f**k you, that's why


Η ταινία προσφέρει τροφή για σκέψη περισσότερο απ΄ όσο αφήνει να εννοηθεί και εγώ την απόλαυσα αρκετά. Εν τέλει είναι μικρή ταινία για να συμπεριλάβει ενα χαρακτήρα όπως τον hesher που είναι larger than life.
Motorbreath I can't live my life any other way...