Σημαντικά Νέα

The Lord of SteelΚαι εγέννετο φως! Αυτό είναι το καινούργιο άλμπουμ των Manowar εν έτη 2012!
H hammer edition δεν είναι η τελική και ευρείας κυκλοφορίας έκδοση του, άλλα μια έκδοση πριν από την κανονική κυκλοφορία...
Ενδέχεται λοιπόν να υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αλλά τουλάχιστον είμαστε σε θέση να ακούσουμε το νέο υλικό.

Ένα υλικό που καταρχήν αποτελείται από 10 Heavy Metal κομμάτια χωρίς εισαγωγές, προλόγους και αφηγήσεις. Έτσι ήρθε η απάντηση των Manowar. Χωρίς εντυπωσιασμούς και εισαγωγές.

Μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι τα πράγματα εδώ είναι τόσο απλά. Ίσως για να κλείσουν κάποια στόματα, αν και από όσα διάβασα στο internet κατάλαβα ότι οι απανταχού λασπολόγοι των Manowar ζουν και βασιλεύουν... Αλλά δεν πειράζει, ακόμη και αυτοί πρέπει να υπάρχουν. Ακόμη και τα κωλοβακτηρίδια είναι απαραίτητα σ'αυτή τη ζωή...!!!

Όχι δεν θα μπω σε ένα εκτενέστερο και αναλυτικό review - song by song - και δεν θα το παίξω ο μεγάλος κριτίκαρος που θα σχολιάσει το "γιατί στο τραγούδι 3 και στο 2:14 δευτερόλεπτα ο Adams δεν έκανε κραυγή 27 δευτερολέπτων αλλά μόνο 17" όπως έχουν κάνει ήδη οι απανταχού μεταλοπατέρες φιλόσοφοι του είδους...!!!

Θα πω μόνο πως κατά την προσωπική άποψη το άλμπουμ έχει ένα αρκετά βρώμικο και στακάτο ήχο, δεν περιέχει στοιχεία εντυπωσιασμού, έχει πολλά συναυλιακά κομμάτια και φυσικά διατηρεί τους στίχους των Manowar όπως πάντα!

Δεν το συγκαταλέγω στα καλύτερα άλμπουμ που έχουν βγάλει, αλλά σίγουρα είναι MANOWAR!

Άλλωστε τραγούδια όπως τα "Born in a Grave" και "Righteous Glory", "El Gringo" και "Hail, Kill and Die" μας θυμίζουν εκείνες τις ένδοξες μέρες και μας πλημμυρίζουν αισιοδοξία και περηφάνια!

Χαίρομαι για την επιστροφή των Manowar. Είναι και αυτοί άνω των 50 άλλωστε... Γερνάμε...

Το αφιερώνω ταπεινά και ελπίζω και άλλοι να κάνουν το ίδιο... Στον Master of Steel Drums, τον Scot Colombus! R.I.P. Lord of Steel!


Righteous Glory

She is watching
From on high
She knows who lives or dies
She will take me to the sky
Should darkness be my fate
Then let me fall among brave
In battle i shall die
In righteous glory i abide
In righteous glory she’ll come to me tonight
She will carry me across the other side
My brothers wait
Odin knows my name
In the hall of the slain
She takes me through the clouds
To another place and time
Holds me in her arms
Immortal and divine
On hooves of thunder
Her white horse parts the sky
Take me to valhalla
Valkyrie mine