Σημαντικά Νέα

Παιδια ενος κατώτερου ΘεούΤις μέρες αυτές που οι Έλληνες είναι χωμένοι κάπου ανάμεσα στα μνημόνια, στα χρωστούμενα, στην ανεργία και στην αυτοκτονία, σε μια άλλη γωνία της γης διαδραματίζεται η γενοκτονία των Παλιστινίων της Γάζας.

Οι εικόνες είναι τουλάχιστον τραγικές και οι φτηνές δικαιολογίες του Ισραήλ δεν επαρκούν ούτε για ... φτύσιμο
Χτυπούν σπίτια και σκοτώνουν παιδιά. Το πιο σκληρό πρόσωπο του πόλεμου, εμφανίζεται ξανά στη Γάζα. Την Κυριακή ήταν 11 μέλη της ίδιας οικογένειας. Το Ισραήλ βομβάρδισε το σπίτι τους. Σκοτώθηκαν τέσσερα παιδιά. Κανένα έλεος.
Το πρωί της Δευτέρας, οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν ξανά. Αυτή τη φορά τα θύματα ήταν τέσσερα, ανάμεσά τους ένα 5χρονο παιδί, ο Μοχάμεντ Αμπου Ζορ. Μαζί του, έχασε τη ζωή τους και τρεις γυναίκες: η 23χρονη Νιζμα Αμπου Ζορ, η 20χρονη Σαχα Αμπου Ζορ και η 35χρονη Αχιντ αλ Κατάτι.

Σε άλλη επίθεση, τρεις άνδρες από την ίδια οικογένεια σκοτώθηκαν. Την ώρα της επίθεσης στη Ντεΐρ αλ Μπαλαζ, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας επέβαιναν στο αυτοκίνητό τους. Πρόκειται για τους Αμιρ, Ταμαλ και Σαλαχ Μπασίρ.
Δυο αγρότες, κι αυτοί συγγενείς, ο Ιμπραϊμ και ο Ομπάμα αλ Ασταλ σκοτώθηκαν στην Κατάρα. Ένας 50χρονος αγρότης έχασε τη ζωή του στην πόλη Μπέιτ Λαχίγια.

Συνολικά, από τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας, έχουν χάσει τη ζωή τους 10 Παλαιστίνιοι.

Η Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό του Ισραήλ επανέλαβαν από νωρίς σήμερα το πρωί τους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, μέχρι στιγμής, στις 6 μέρες των συνεχών βομβαρδισμών στη Γάζα, έχουν χάσει τη ζωή τους 87 Παλαιστίνιοι.

(Αφιερώνω το fate guide my steps που δημοσιεύτηκε παρακάτω στα παιδιά... στη ζωή... )