Σημαντικά Νέα

Arrayan Path: Stigmata - Ένδοξη πορεία προς τους Warlord!


Στους Arrayan Path έχουμε αναφερθεί ξανά. Ένα χαρισματικό συγκρότημα από την Κύπρο που κρατάει ψηλά την σημαία του ηρωικού Heavy Metal.

Μέσα στο καλοκαίρι που μας πέρασε κυκλοφόρησαν το τελαυταίο τους μέχρι στιγμής άλμπουμ με τίτλο "Stigmata"
Ακόμη πιο δυνατό από τον προκάτοχό του με πιο βαριές κιθάρες, λαμπερή παραγωγή και δυνατές ενορχηστρώσεις. Ο τραγουδιστής δίνει πάλι τα ρέστα του σε στίχους και απόδοση φωνητικών μελωδιών...
Όμως οι Arryan Path δεν τυγχάνουν μεγάλης αναγνώρισης αν και η μουσική τους είναι τουλάχιστον ευρωπαικών προδιαγραφών... Ψάχνοντας σε διάφορα sites για κριτικές των άλμπουμ τους διάβασα διάφορες αηδίες εκτός των άλλων... Κάτι για κλισέ power metal και άλλα τέτοια...
Δυστηχώς για όλους τους "παντογνώστες" οι Arrayan είναι από τα λίγα πλέον συγκροτήματα που παίζουν με ψυχή και τα δίνουν όλα με την καρδιά τους!

Μάλιστα δημοσιογράφος (?) είχε ρωτήσει τον Νικόλα Λεπτό (τραγουδιστής και στιχουργός) αν βαρέθηκε να γράφει συνέχεια για όλα αυτά τα θέματα ιστορίας και μυθολογίας και πήρε την απάντηση που του άρμοζε...!!!!

Η δικαίωση όμως ήρθε...! Ο τεράστιος ελληνόψυχος Bill Tsamis παρακολούθησε τον Νικόλα και τελικά του πρότεινε την θέση του τραγουδιστή των Warlord!

Μπράβο παληκάρια! Μακάρι να συνεχίσετε να βγάζετε κι άλλα διαμάντια σαν Arrayan Path.

Προσωπικά μόνο συγκίνηση και ενθουσιασμό μπορεί να μου προκαλέσει η ένωση αυτών των δύο! Χαρακτηριστικά σας μεταφέρω την είδηση αυτούσια από το http://www.rockhard.gr/rockhard/news/8306-warlord-arryan-path-astronomikonΟ Νικόλας Λεπτός, τραγουδιστής των epic power metallers ARRAYAN PATH αλλά και των ASTRONOMIKON, είναι ο νέος τραγουδιστής των WARLORD!!!

O William J. Tsamis, ηγέτης του σχήματος, δήλωσε σχετικά: «Παρότι ο Rick Anderson έκανε πολύ καλή δουλειά στο “The holy empire” και ο Giles Lavery τα πήγε εξαιρετικά στις συναυλίες των WARLORD τον Απρίλιο του 2013, παρακολουθούσα τον Νικόλα Λεπτό εδώ και αρκετό καιρό για πολλούς λόγους: Η μουσική στο νέο άλμπουμ των WARLORD θα είναι σε πιο heavy, epic power metal ηχοτόπια, στα οποία η φωνή του Νικόλα θα ανεβάσει τον ήχο μας σε καινούργιο επίπεδο. Τα φωνητικά του είναι ιδανικά για το δυναμικό υλικό που συνθέτω για το νέο άλμπουμ των WARLORD.


Ο Νικόλας, επίσης, έχει αποδείξει ότι μπορεί να καλύψει στα live, κάθε τραγουδιστή που έχει περάσει από τους WARLORD. Εν συντομία, ο Νικόλας Λεπτός, όχι μόνο είναι ικανός να πάει τους WARLORD σε ένα πιο επικό μέλλον, αλλά και να παρουσιάσει ζωντανά όλο το κλασικό υλικό των WARLORD, καλύπτοντας κάθε τραγουδιστή που υπήρχε πριν απ’ αυτόν. Δεν χρειάζεται να πω πόσο συναρπαστικό είναι που έχουμε τον Νικόλα μαζί μας. Με μία λέξη, αυτός είναι ο ιδανικός Damien King, που ψάχναμε από την σύλληψη της ιδέας των WARLORD».


Τις audition του Νικόλα Λεπτού για τους WARLORD, μπορείτε να τις κατεβάσετε από εδώ.