Σημαντικά Νέα

Ο Geezer Butler σχετικά με την χορτοφαγία, τη θρησκεία και τη ζωή


O Bryan Reesman από το Attention Deficit Delirium πήρε συνέντευξη από τον μπασίστα των Black Sabbath τον Geezer Butler. Μερικά αποσπάσματα παρακάτω.

Στο θέμα της χορτοφαγίας:
"Μεγάλωσα ως χορτοφάγος. Η μητέρα μου δεν έτρωγε κρέας, και ένας λόγος ήταν οτι είμασταν μεγάλη οικογένεια. Είμασταν επτά παιδιά και ο πατέρας μου έβγαζε περίπου 22€ (30$) την εβδομάδα για μας θρέψει, οπότε δεν είχαμε πολύ κρέας. Δεν μπορώ να πώ οτι μου έλειπε. Οταν μεγάλωσα και αρχίσαμε να ταξιδεύουμε, μόλις έλεγα οτι είμαι χορτοφάγος οι περισσότεροι υπέθεταν οτι έτρωγα ψάρι. Πως είναι δυνατόν να τρώς ψάρι και να θεωρείσαι χορτοφάγος; Σε κάποιο σημείο αποφάσισα να γίνω αυστηρός χορτοφάγος, χωρίς να έχει να κάνει με το θέμα της κακομεταχείρισης των ζώων, απλά έγινα vegan"

Στο θέμα της θρησκείας:
"Στην αρχή, παίρναμε την Θεία Κοινωνία και αυτό ήταν όλο. Μου αρέσει τα παιδιά να έχουν πίστη μέχρι μια ηλικία, μετά ας διαλέξουν μόνα τους τι θέλουν. Νομίζω οτι μου έκανε καλό που πίστευα σε κάτι. Μόλις ξεκινάς να ασχολείσαι με τα κορίτσια, το πράγμα αλλάζει. Αυτό έκανα στο τέλος, πήγαινα στις λειτουργίες κάθε Κυριακή για να βλέπω τα κορίτσια που ήταν εκεί."

Στο θέμα της επανάστασης:
"τώρα πιά οι άνθρωποι φοβούνται να ξεσηκωθούν. Εχω παρατηρήσει οτι ειδικά στην Αμερική, αν βγείς να διαμαρτυρηθείς για οτιδήποτε, σε περικυκλώνει η αστυνομία και σε αρχίζουν στα δακρυγόνα και τις σφαίρες"

Στο θέμα της ταπεινότητας:
"Να ξέρεις ποιός είσαι και μείνε όπως είσαι. Πάντα να θυμάσαι τις ρίζες σου.Ανθρωποι που ξέρω και άνθρωποι που δουλεύουν για εμάς έχουν δουλέψει και για άλλους, κάποιοι μεγάλοι σε ηλικία συμπεριφέρονται σαν να ανακάλυψαν τη θεραπέια του καρκίνου, έτσι φέρονται στους υπαλλήλους τους. Είναι απίστευτος ο εγωϊσμός ορισμένων, δεν το καταλαβαίνω."
Διαβάστε όλη την συνέντευξη στο Attention Deficit Delirium.