Σημαντικά Νέα

Ο George Lynch δεν θεωρεί πιθανή επανασύνδεση των DokkenΣε μια νέα συνέντευξη με το Rock Revolt Magazine, ο κιθαρίστας George Lynch (των Dokken και Lynch Mob) ρωτήθηκε για την πιθανότητα μιας επανένωσης της αυθεντικής σύνθεσης των Dokken. Απάντησε "υπάρχει πάντα μια πιθανότητα, αλλά εξαρτάται απο την πρόθεση του Don Dokken να μοιραστεί τα κέρδη ισόποσα. Αυτό ήταν πάντα το πρόβλημα, ενώ υπάρχουν και άλλα εμπόδια αυτό είναι το μεγαλύτερο. Πιστεύει οτι διακαιούται μεγαλύτερο μερίδιο στα κέρδη, που είναι αστείο γιατί το συγκρότημα δεν χτίστηκε έτσι. Τα μέλη της μπάντας ήταν πάντα ίσα και αυτός είναι ένας απο τους λόγους για την επιτυχία της. Ο μόνος που δεν του άρεσε αυτό ήταν ο Don, και ήταν αυτό ο κύριος λόγος για την διάλυση μας".

Συνεχίζοντας είπε: "Είχαμε φτάσει στο σημείο της επαναδιαπραγμάτευσης του συμβολαίου μας με την Electra στα τέλη του 80 και ο Don αποφάσισε να πάρει ένα ρίσκο θέλοντας τα όλα. Μας ήθελε μισθωτούς και επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία. Αυτό είχε γίνει τότε και κάτι παρόμοιο γίνεται και τώρα. Εαν λοιπόν δεν αλλάξει γνώμη και δεν πεί οτι είμαστε όλοι ίσοι και μοιραζόμαστε τα χρήματα, δεν το βλέπω να γίνεται."

"εχω φιλοδοξίες, αλλα δεν νομίζω οτι θα συμβεί. Δεν θα ήμουν αντίθετος, θα ήθελα να γίνει για τους οπαδούς και για εμάς".

Ολα τα μέλη των Dokken του 80 επανασυνδέθηκαν προσωρινά στις 29 Νοεμβρίου του 2009 στο House of Blues, στο Anaheim της California οπου έπαιξαν μερικά παλιά κομμάτια.