Σημαντικά Νέα

Οι Uriah Heep θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο το καινούργιο τους album "Outsider"οι θρύλοι του progressive rock Uriah Heep θα κυκλοφορήσουν το καινούργιο τους album με τίτλο "outsider" τον Ιούνιο, από την Frontiers Records.

Η συναυλία τους στο Koko, Camsen του Λονδίνου στις 4 Μαρτίου μαγνητοσκοπήθηκε και θα κυκλοφορήσει σαν live DVD από την Frontiers Records τέλος 2014/αρχές 2015. Μαζί με τα κλασσικά τους τραγούδια, στο σετ συμπεριλήφθηκαν καινούργιες συνθέσεις από το νέο τους CD, μετά το "Into the Wild" του 2011, που ήταν το πιο καλοπουλημένο τους album από την εποχή του 1970.

Οι φίλοι που παρακολούθησαν τη συναυλία είχαν και την ευκαιρία να εμφανιστούν στο video, όχι μόνο ως μέλη του πλήθους, αλλά και στα bonus του DVD.

To 2014 θα είναι σημαντικό για το συγκρότημα, καθώς θα κυκλοφορήσει το νέο τους υλικό και θα συνεχιστούν οι περιοδείες. Οι Uriah Heep έχουν επισκεφτεί πολλά μέρη του πλανήτη τους τελευταίους 24 μήνες συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου τους Planet Rock Stock ως headliners το Δεκέμβρη.

Το καλοκαίρι θα παίξουν στο Sweden Rock Festival.