Σημαντικά Νέα

Οι Accept θα κυκλοφορήσουν το "Blind Rage" τον Αυγουστο


Οι Accept θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album "Blind Rage" στις 15 Αυγούστου από την Nuclear Blast. Όπως τα προηγούμενα album "Blood Of The Nations" του 2010 και το "Stalingrad" του 2012, το νέο CD είναι υπό την φροντίδα του παραγωγού Andy Sneap,που έχει δουλέψει με τους MEGADETH, EXODUS, TESTAMENT, ARCH ENEMY και KILLSWITCH ENGAGE.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Mitch Lafon, ο τραγουδιστής Mark Tornillo ρωτήθηκε αν οι οπαδοί των δύο πρώτων album με τον Tornillo στα φωνητικά - τα "Blood Of The Nations" και "Stalingrad" - θα είναι ευχαριστημένοι με την κατεύθυνση του καινούργιου album των Accept. "Ναι, έτσι νομίζω" απάντησε "Είναι γνώριμος ο ήχος με περισσότερα κλασσικά στοιχεία από τα προηγούμενα. Ακούς τα τραγούδια και λες ότι αυτό θα μπορούσε να είναι στο Balls to the wall ή στο Metal Heart. Είναι χαρακτηριστικά Accept κομμάτια. Υπάρχει όμως και αρκετή ποικιλία στον δίσκο, υπάρχουν και άλλα πράγματα".

Σχετικά με το αν η διαδικασία παραγωγής του δίσκου ήταν πιο άνετη αυτή τη φορά, έχοντας ηχογραφήσει ήδη δυο album με τη μπάντα, ο Tornillo είπε "Είναι πλέον πιο άνετα για εμένα και για τους άλλους. Το "Stalingrad" ήταν το κρίσιμο σημείο γιατί είχαμε υψώσει αρκετά τον πήχη με το "Blood Of The Nations" και ψάχναμε ακόμη ταυτότητα για τη μπάντα. Στον καινούργιο δίσκο μπορέσαμε να χαλαρώσουμε και να πάρουμε ρίσκα. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί, εμένα μου αρέσει και ελπίζω το ίδιο και στους οπαδούς".

Πηγή