Σημαντικά Νέα

Πιθανό τέλος για τους AC/DCΥπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες για μια πιθανή διάλυση των AC/DC. Σύμφωνα με το site The Australian οι AC/DC έχουν κλείσει studio στο Vancouver του Καναδά για έξι εβδομάδες από την 1 Μαΐου, αναφορά που έρχεται σε αντίθεση με τα Αυστραλιανά μέσα που γράφουν ότι η μπάντα θα ανακοινώσει το τέλος της.

Ο σταθμός 3ΑW είπε ότι μπορεί να μην τους ξαναδούμε σε συναυλία, ούτε να κυκλοφορήσουν άλλο δίσκο, προσθέτοντας ότι ο Malcolm Young, ένα από τα ιδρυτικά μέλη δεν θέλει να συνεχίσει.

Αν τελικά ηχογραφήσουν νέο album θα είναι το πρώτο τους μετά την κυκλοφορία του "Black Ice" το 2008. Επιπρόσθετα είχε ακουστεί ότι θα γιορτάσουν τα 40 χρόνια τους παίζοντας 40 επιλεγμένα shows σε όλο τον κόσμο.

Ο Brian Johnson σε τηλεφωνική συνέντευξη είπε ότι κάποιο μέλος είναι άρρωστος και δεν ήθελαν να ανακοινώσουν κάτι και να αποδειχτεί ψέμα. Αλλά σχεδιάζουν να μπουν στο studio τον Μάιο.

Ο Johnson είχε πει ότι ένα μέλος ήταν άρρωστος σε συνέντευξη το 2012.

Ο Mark Evans γιος του πρώτου τους τραγουδιστή Dave Evans είπε ότι οι φήμες διάλυσης των AC/DC δεν είναι απλά φήμες.Πρόσθεσε ότι ο Malcolm Young είναι πολύ άρρωστος και δεν θα υπάρξουν νέα live ή δίσκοι.

Πηγή