Σημαντικά Νέα

Οι ατυχίες των Arch EnemyH τραγουδίστρια ων Arch Enemy, Alissa White-Cluz λαμβάνει μέρος στις συναυλίες του συγκροτήματος με σπασμένα πλευρά, αφού χτύπησε πάνω στη σκηνή από ένα υδραυλικό αναβατήρα.

Μιλώντας στο OC Weekly για τις συνθήκες τραυματισμού της είπε:
 "Προφανώς το παράκανα σε ένα από τα πρώτα σόου όπου έσπασα ένα από τους αναβατήρες. Προσγειώθηκα πάνω στα κομμάτια από μέταλλο και ξύλο και τραυματίστηκα. Χτύπησα τον αγκώνα, κεφάλι και τα πλευρά μου. Ευτυχώς το σώμα μου είναι εντάξει, αλλά έχω μελανιές στα πλευρά και ένα ράγισμα. Προσπαθώ να βρω τρόπους να ελέγξω τον πόνο στη σκηνή και όταν δεν τραγουδάω προσπαθώ αν ξεκουράζομαι. Τις πρώτες μέρες νόμιζα πως ήμουν μια χαρά αλλά μετά άρχισε να πρήζεται και να πονάει στην αναπνοή. Είχα ένα φίλο που με βοήθησε να πάω στο νοσοκομείο και μετέφραζε αυτά που έλεγα. Έκανα ακτινογραφίες, εξετάσεις αίματος και υπερήχους. Ο γιατρός ήθελε να μου δώσει μορφίνη αλλά το αρνήθηκα γιατί δεν θα μπορούσα να τραγουδήσω. Ευτυχώς δεν υπάρχει ζημιά άλλη στο σώμα μου, κάτι που φοβόμουν γιατί το σπασμένο πλευρό είναι δίπλα στο συκώτι."

"δεν μπορείς να κάνεις κάτι στα πλευρά παρά να περιμένεις για να γιατρευτούν. Η αδρεναλίνη βοηθάει στην αντιμετώπιση του πόνου, όταν είμαι πάνω στη σκηνή είμαι ΟΚ εκτός και αν κάνω λάθος κίνηση. Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω με τη δύναμη του μυαλού, είναι από τους πιο ισχυρούς πόνους που έχω νιώσει. Δυστυχώς δεν μπορώ έτσι να κινηθώ όπως θέλω πάνω στη σκηνή. Δεν σκέφτηκα ποτέ να ακυρώσω συναυλίες, βάζω πάγο ανάμεσα στα κομμάτια και στα σόλο."