Σημαντικά Νέα

ο Todd la Torre για τους οπαδούςΣε μια πρόσφατη συνέντευξη με το Starpulse ο τραγουδιστής των Queensrÿche, Todd La Torre μίλησε για την έντονη παρουσία του στα social media και την ευγνωμοσύνη του για τους ανθρώπους που τον αγκάλιασαν ως νέο μέλος στο συγκρότημα.

"μου αρέσει πολύ να συναντώ οπαδούς του συγκροτήματος, είμαι πολύ ενεργός στα social media και κάνουμε πολλές συναντήσεις.Είναι πολύ ωραίο να έχεις στήριξη και αποδοχή από αυτούς. Αρκετές φορές φέρνουν δίσκους για αυτόγραφο στους οποίους εγώ δεν ήμουν, και εγώ δεν νιώθω άξιος να το κάνω. Μου λένε όμως ότι είμαι υπεύθυνος για την αναγέννηση του αγαπημένου τους συγκροτήματος, οπότε είμαι άξιος να το υπογράψω."

Ο Todd επίσης επιβεβαίωσε ότι οι Queensrÿche δουλεύουν πάνω στο νέο δίσκο τους, με ορίζοντα κυκλοφορίας τις αρχές του 2015.
"Έχουμε κυκλοφορήσει ένα δίσκο με εμένα στο συγκρότημα μέχρι στιγμής που τα πήγε καλά στις πωλήσεις και βρισκόμαστε στο στάδιο της δημιουργίας του επόμενου, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015 από την Century Media."