Σημαντικά Νέα

Unstoppable Force - Agent SteelΈνα cult metal συγκρότημα ξεπήδησε στην Αμερική το 1984 με το όνομα Agent Steel. Ο βασικός του άξονας ο τραγουδιστής και στιχουργός John Cyriis.
Το χαρακτηριστικό στοιχείο των στίχων τους είναι η διαρκής αναζήτηση του εξωγήινου στοιχείου, μιας και ο John Cyriis ήταν (και προφανώς είναι) και στην πραγματική του ζωή αναζητητής και λάτρης του διαστήματος.
Κυκλοφόρησαν το 1ο άλμπουμ το 1985 με τίτλο Sceptics Apocalypse και η παρουσία τους έγινε αμέσως αισθητή στα μεγάλα speed και thrash metal σαλόνια.
Ακολούθησε το Mad Locust Rising και περιοδείες με μεγάλα ονόματα του χώρου...

Το 1987 βγαίνει στην κυκλοφορία το μνημειώδες "Unstoppable Force" που θεωρώ σαν ένα από τα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα heavy - speed metal άλμπουμς μιας και είναι καλογυαλισμένο στην παραγωγή, με βαρβάτα ρυθμικά μέρη και εκπληκτική απόδοση των μουσικών της μπάντας. Ο Cyriis είναι στα καλύτερά του και ενώ "ρίχνουν" τις ταχύτητες καταφέρνουν και βαρένουν τον ήχο τους βγάζοντας τελικά ένα αληθινά επικό συναίσθημα.

Και ενώ όλα φάνταζαν ιδανικά για αυτούς, ανακοινώνουν την επίσημη διάλυσή τους το 1988 με τον Cyriis να ανακοινώνει ότι θα εξαφανιστεί από την ενεργό δράση για να συνεχίσει την αναζήτησή του στο μεταφυσικό...

Μετά από κάποια χρόνια έγινε προσπάθεια επανένωσης των Agent Steel χωρίς όμως τον Cyriis στα φωνητικά και με την κυκλοφορία 3 άλμπουμ χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο...

Αυτό το πρώτο κεφάλαιο ήταν που έμεινε πάντα στις καρδιές των οπαδών...
Ελπίζουμε ο Cyriis να βρήκε αυτό που πάντα επιζητούσε στους μακρινούς ουρανούς...