Σημαντικά Νέα

Welcome to the land ...of the dead!
Με αυτούς τους στίχους ξεκινάει το τελευταίο άλμπουμ του μεγάλου Jack Starr και το σχήμα του Burning Starr!

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στο τέλος του 2011 με τίτλο "Land of the dead" και με το κλασσικό εξώφυλλο με πρωταγωνιστή τον Conan στο κέντρο της μάχης με τσεκούρι στο δεξί και θηλυκές υπάρξεις υπό την προστασία του...

Συνεχίζοντας λοιπόν από την προηγούμενη ανάρτησή μας, εκεί που το έχασαν οι Virgin Steele... το βρήκε ο Jack! Όχι ότι το είχε χάσει ποτέ, αλλά γράφω με αφορμή τα τελευταία του δύο άλμπουμ, το "Defiance" του 2009 και τούτο το τελευταίο...

Πλέον η μουσική έχει ηρεμήσει κάπως σε σχέση με τα παλιότερα άλμπουμ αλλά μάλλον η σωστή λέξη είναι "ωριμάσει". Πλέον δεν έχει να αποδείξει κάτι ο Jack και όλες οι συνθέσεις είναι μεστές, λυρικές βασισμένες στις ρίζες και τις αρχές του metal των 80's.

Και αυτό είναι βέβαια που κάνει αυτά τα άλμπουμ να ξεχωρίζουν! Αληθινά διαμάντια που βγαίνουν στην εποχή μας! Σπάνιο!

Να σημειώσω ότι πλέον στα drums είναι μόνιμος o Rhino και ακόμη και αυτός δεν παίζει για να εντυπωσιάσει. Τα άλμπουμ ακούγονται σαν μια καλοκουρδισμένη μπάντα, και ο καθένας δίνει αυτό που πρέπει χωρίς να παίζουν όλοι για να ξεχωρίσει ο ένας!

Σε 2 κομμάτια έχουμε και guest τους Ross the Boss και David Shankle

Κυρίως στο "Defiance" θα έλεγα ότι βρήκα την χρυσή τομή των Manowar με τους Warlord αλλά και το "Land of the dead" είναι καθόλα άξιο!

 

Κλείνοντας να ευχηθώ ο Jack να συνεχίσει να μας δίνει Heavy Metal κλασσικά διαμάντια, άλλωστε αυτό ξέρει να κάνει καλύτερα!

Ακούγοντάς τα ξέρουμε καλά ότι ... το Heavy Metal δεν θα πεθάνει ποτέ!!!

HAIL!!!