Σημαντικά Νέα

Ο Lemmy είναι ακόμα εδώO 68χρονος Lemmy είπε στο Rollingstone.com ότι βλέπει από τώρα την ώρα που οι Motörhead θα κάνουν λιγότερες περιοδείες και θα εστιάσουν περισσότερο στην ηχογράφηση δίσκων. Παρ' όλα αυτά θα συνεχίσει τις περιοδείες όσο μπορεί ακόμα να το κάνει.

"το χρωστάμε στους οπαδούς να συνεχίσουμε, αν μπορούμε να αποδώσουμε σωστά. Αλλά αν δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό δεν θα συνεχίσουμε μόνο και μόνο για τα λεφτά. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω αυτό, έχω δει άλλους να το κάνουν και είναι αξιολύπητο. Σε δυο χρόνια θα είμαι 70, που είναι περίεργο, πως μου συνέβη αυτό;"

Από τότε που διαγνώστηκε με διαβήτη στο 2000 ο Lemmy εγκατέστησε ένα απινιδωτή στην καρδιά του και πρόσφατα του εμφανίστηκε ένα αδιευκρίνιστο αιμάτωμα που τον ανάγκασε να ακυρώσει αρκετά Ευρωπαϊκά σόου. Συνυπολογίζοντας δεκαετίες καπνίσματος, ναρκωτικά και ουίσκι με κόλα για τα τελευταία 40 χρόνια και είναι θαύμα που είναι ζωντανός. Μετά από τόσο καιρό και τα προβλήματα άρχισαν να φαίνονται, όπου έπρεπε να κάνει κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής του.

"έπρεπε να σταματήσω το Jack Daniel's με κόλα λόγω της ζάχαρης και μου λείπει. Σταμάτησα επίσης το κάπνισμα και το ψωμί."

Ο Lemmy δεν περίμενε να φτάσει εδώ όταν ήταν 30 χρονών.

"Δεν μετανιώνω για τίποτα, οι μετάνοιες είναι άχρηστες. Το έχεις ήδη κάνει, έτσι δεν είναι; τι νόημα έχει; Μπορεί να έκανα μερικά πράγματα διαφορετικά αλλά τίποτα σημαντικό. Είμαι ευχαριστημένος με το πώς έχουν έρθει τα πράγματα, μου αρέσει να πιστεύω ότι έφερα χαρά στους ανθρώπους. Είμαι αληθινός με τον εαυτό μου και με τους άλλους."

Ερωτώμενος αν η ασθένεια του τον έχει συμφιλιώσει με τον θάνατο είπε

"ο Θάνατος είναι αναπόφευκτος, όσο πλησιάζεις την ηλικία μου το σκέφτεσαι περισσότερο. Δεν ανησυχώ για αυτό, είμαι έτοιμος. Όταν φύγω θα φύγω κάνοντας αυτό που με ευχαριστεί. Αν πέθαινα αύριο, δεν θα παραπονιόμουν, μέχρι τώρα ήταν καλά".