Σημαντικά Νέα

'Να είστε καλοί με τους πλούσιους' λέει ο Gene Simmons
Ο Gene Simmons των Kiss σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τη The San Diego Union-Tribune μίλησε για την επιτυχία του συγκροτήματος εδώ και 4 δεκαετίες.

"Είμαι μέρος του 1% των πλούσιων Αμερικάνων τα τελευταία 30 χρόνια και είναι φανταστικό! Εμείς πληρώνουμε το 80% των φόρων, ενώ το 50% του πληθυσμού στη χώρα δεν πληρώνει καθόλου. Αυτό το 1% δημιουργεί τις εργασίες για όλους τους άλλους.Αν δεν υπήρχε καθόλου θα εμφανίζονταν χάος και η οικονομία θα κατέρρεε. Να είστε καλοί με τους πλούσιους. Δεν θυμάμαι κανέναν φτωχό να μου έδωσε δουλειά."

Ερωτώμενος για το ότι επιδεικνύει συνεχώς τον πλούτο του και προωθεί  το όνομα του και την προσωπική του φίρμα ο Simmons είπε:

"Ξέρεις πως γράφω το 'ξεδιάντροπος'; Π-Ε-Ρ-Η-Φ-Α-Ν-Ο-Σ. Συχνά οι άνθρωποι συγχέουν την περηφάνια και την αυτοπεποίθηση με την υπεροψία.Γιατί δεν είναι συνηθισμένοι σε ανθρώπους σαν εμένα ευθείς. Είμαι σαν ένα ζώο στη ζούγκλα που κατουράει στο έδαφος και δεν ζητάει άδεια για αυτό. Αυτός είμαι εγώ και αυτή είναι η περιοχή μου. Απλώς υπερασπίζομαι αυτά που πιστεύω"

Σε μια συνέντευξη το 2012 στο Forbes o Simmons μίλησε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια για την επιτυχία:

"Έχω πρόβλημα με την τωρινή κατάσταση αυτού που ονομάζουμε καπιταλισμό στην Αμερική. Πιστεύω στην προσφορά και την ζήτηση. Δεν πιστεύω ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να χώνει τη μύτη της στις διεργασίες της οικονομίας. Δεν πιστεύω στο κράτος πρόνοιας, μην δίνετε στους ανθρώπους παροχές, δώστε τους δουλειά. Δεν θα έπρεπε να παίρνεις χρήματα για το τίποτα, θα πρέπει κάτι να παράγεις. Ειδάλλως εκπαιδεύεις γενιές στο να μην κάνουν τίποτα. Δεν πιστεύω ότι τα σωματεία θα έπρεπε να έχουν λόγο στις δουλειές, πιστεύω στην προσφορά και την ζήτηση. Δεν πιστεύω στον ανταγωνισμό. Πιστεύω ότι το τωρινό σύστημα είναι πιο κοντά στον σοσιαλισμό από τον καπιταλισμό. Είμαι άμεσο προϊόν του καπιταλισμού, όταν ήρθα στην Αμερική δεν είχα τίποτα, είχα ικανότητες χαμηλές και χρησιμοποιούσα τη γλώσσα λάθος. Δεν δανείζομαι χρήματα και δημιουργώ δουλειές. Σιχαίνομαι τους τζαμπατζήδες".