Σημαντικά Νέα

O Bruce Dickinson μιλά για τις μπύρες στο 'Great British Beer Festival'Ο τραγουδιστής των Iron Maiden Bruce Dickinson έδωσε συνέντευξη στο 'Great British Beer Festival' στις 12 Αυγούστου στο Λονδίνο.

Ο Dickinson ανακοίνωσε τον νικητή του βραβείου CAMRA (Campaign For Real Ale) που ανεδείχθει στο 'Great British Beer Festival'.

Η μπύρα των Iron Maiden με το τίτλο Trooper Beer, που ξεκίνησε πωλήσεις τον Μάιο του 2013, ήταν διαθέσιμη για δοκιμή και αγορά ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες στο ετήσιο φεστιβάλ.

Ο Colin Valentine πρόεδρος του CAMRA είπε:
" είμαστε περήφανοι που έχουμε τον Bruce Dickinson ως παρουσιαστή του βραβείου στο διαγωνισμό. Είναι λάτρης της αληθινής μπύρας. Η μοναδική γεύση της μπύρας Trooper έχει επιτυχία όχι μόνο στους φίλους του συγκροτήματος αλλά και σε αυτούς που δοκιμάζουν αληθινής μπύρα για πρώτη φορά."Ο Dickinson είπε:
 " όταν μας ζητήθηκε να συνεργαστούμε με την Robinsons Brewery στο σχεδιασμό και παραγωγή μιας μπύρας για εμάς και τους οπαδούς, αδράξαμε την ευκαιρία. Αυτό που ήταν αξιοσημείωτο είναι ότι πέρα από τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις των οπαδών παγκοσμίως, είχαμε και πολύ καλά λόγια από λάτρεις της μπύρας γενικώς."

Η μπύρα Trooper έχει πωλήσεις 5 εκ. φιαλών με την μισή ποσότητα να είναι παγκόσμιες εξαγωγές σε 40 χώρες.