Σημαντικά Νέα

Το 'Thunderstruck' των AC/DC ένα από τα πιο ακριβά κομμάτια για χρήση σε soundtrackΗ σειρά Artisans του Variety έκανε ένα αφιέρωμα στα πιο ακριβά μουσικά κομμάτια για χρήση σε soundtrack ταινίας, σε συνεργασία με μουσικούς επιμελητές.

Ο Thomas Golubic που έχει δουλέψει σε σειρές όπως "Breaking Bad" και "The Walking Dead" αποκάλυψε πως η πιο ακριβή συμφωνία που έκανε ήταν για το 'Thunderstruck' των AC/DC για χρήση στην ταινία "Varsity Blues". Το κόστος για να χρησιμοποιήσουν το τραγούδι ήταν 373,608 €.

Οι AC/DC είναι γνωστοί στο ότι δεν κάνουν συμφωνίες για χρησιμοποίηση της μουσικής τους σε διαφημίσεις και ταινίες εύκολα, αλλά με το πέρασμα του χρόνου έχουν γίνει πιο διαλλακτικοί. Το 2011 έκαναν μια συμφωνία μ το Walmart για να χρησιμοποιηθεί το riff του "Back In Black" σε διαφημιστικό της εταιρίας.

"έχουν μια καθαρή προσέγγιση στο θέμα" είπε ο Steve Barnett, πρόεδρος της Columbia Records, "το ένστικτο τους είναι να κάνουν το σωστό για τους οπαδούς και να σκέφτονται μακροπρόθεσμα και όχι τα βραχυπρόθεσμα χρηματικά οφέλη"