Σημαντικά Νέα

Ο Glenn Tipton πίστεψε ότι οι Judas Priest τελείωσαν μετά την αποχώρηση του K.K. DowningΣε μια πρόσφατη συνέντευξη με το Metalholic.com ο κιθαρίστας των Judas Priest Glenn Tipton μίλησε για την αποχώρηση του K.K. Downing.

Metalholic.com - "Πέρασες πάνω από 35 χρόνια παίζοντας δίπλα στον K.K. Downing. Πως ήταν να έχεις ένα καινούργιο κιθαρίστα όπως ο Richie Faulkner;"

Glenn Tipton - "Ήταν μια έκπληξη για όλους. Εκείνο τον καιρό νόμιζα ότι τελείωσε το συγκρότημα. Είχαμε αποφασίσει ότι θα κάνουμε μια τελική περιοδεία αλλά ο Ken δεν ήθελε να συνεχίσει. Σέβομαι την απόφαση του, σίγουρα θα ήταν δύσκολη. Είμαστε μαζί 35-40 χρόνια. Βρήκαμε τον Richie που είναι εκπληκτικός στην κιθάρα και ταιριάξαμε μαζί στην σκηνή. Δούλεψε σκληρά και συνέβαλε πολύ στο νέο δίσκο."

Metalholic.com - "είχατε πει ότι η περιοδεία "Epitaph" θα ήταν η τελευταία σας και εφ' όσον αλλάξατε γνώμη λόγω της ενέργειας του νέου κιθαρίστα, πως μεταφράζεται αυτό στο νέο δίσκο;"

Glenn Tipton - "ήταν σημαντικός παράγοντας ο νέος κιθαρίστας. Μας έδωσε ενέργεια και είδαμε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Αλλάξαμε την απόφαση μας επειδή τα νέα τραγούδια είναι τόσο καλά που είναι κρίμα να μην τα παίξουμε σε συναυλίες. Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλό μαζί με τα κλασσικά κομμάτια να παίζουμε και τα νέα στη σκηνή."