Σημαντικά Νέα

Ο Jimmy Page εξηγεί γιατί οι Led Zeppelin δεν συνέχισαν μετά το θάνατο του John BonhamΣε μια νέα συνέντευξη με το περιοδικό Rolling stone, ο Jimmy Page ρωτήθηκε γιατί  οι Led Zeppelin δεν συνέχισαν μετά το θάνατο του John Bonham το 1980.

"οι Led Zeppelin δεν ήταν μια εταιρική οντότητα, ήταν ένα προϊόν αγάπης των μελών του συγκροτήματος. Κάθε μέλος ήταν σημαντικό στο τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να πιστεύω ότι αν ήμουν εγώ που έχανα τη ζωή μου, οι υπόλοιποι θα έπαιρναν την ίδια απόφαση. Και τι θα κάναμε; θα βρίσκαμε έναν άλλο και θα του λέγαμε τι θα θέλαμε από αυτόν και πως να συμπεριφερθεί; Δεν θα ήταν τίμιο."
"Υπήρχαν προσπάθειες για επανασύνδεση που δεν ευδοκίμησαν, λόγω πίεσης του χρόνου. Για αυτό η συναυλία του 2007 έπρεπε να γίνει με τόση αφοσίωση, με πολλές πρόβες ώστε ο Jason Bonham (γιος του John Bonham) να νιώσει ότι είναι μέλος ενός δεμένου συνόλου και όχι αναλώσιμος."

Ο John Bonham έχασε τη ζωή του στις 25 Σεπτεμβρίου του 1980 από πνευμονικο οίδημα, λόγω υγρού που συσσωρεύτηκε στους πνεύμονες του, σε ηλικία 32 ετών.