Σημαντικά Νέα

Ο K.K. Downing δεν μετανιώνει που έφυγε από τους Judas PriestΟ πρώην κιθαρίστας των Judas Priest, ο Kenneth "K.K." Downing λέει ότι δεν μετανιώνει που έφυγε από το συγκρότημα.

Ο Downing που ήταν από τα ιδρυτικά μέλη των Βρετανών Metallers ανακοίνωσε την αποχώρηση του το 2011. Αντικαταστάθηκε από τον Richie Faulkner, που έπαιζε προηγουμένως για την Lauren Harris.

Μιλώντας στο DigitalJournal.com για την απόφαση του είπε:
"ένιωθα ότι το πάθος δεν υπήρχε πια - για τον οποιοδήποτε λόγο - στη σκηνή. Πίστευα ότι οι Judas Priest θα έπρεπε να είναι ένα γκρουπ με πολλή ενέργεια και υψηλή συγκέντρωση, αλλά δεν το διασκέδαζα τόσο πολύ στην σκηνή όσο θα ήθελα. Με όλες αυτές οι περιοδείες και τα ταξίδια θα πρέπει να απολαμβάνεις τις συναυλίες για να αξίζει τον κόπο, αλλιώς γίνεται βάρος."

Ερωτώμενος αν μετάνιωσε για την απόφαση του είπε:
"δεν το έχω μετανιώσει, γιατί για εμένα το σχήμα είχε κάνει τον κύκλο του. Μου λείπει αυτό που είχαμε παλιά αλλά όχι αυτό που είμαστε στο τέλος που έφυγα. Μου λείπει η ζωντάνια και ενεργητικότητα που είχαμε στην ακμή μας. Στο τέλος υπήρχαν διαφωνίες για το πως έπρεπε να γίνουν τα πράγματα και ήμουν η μειοψηφία."

"Τα πήγαμε όμως συνολικά πολύ καλά, 40 χρόνια είναι αυτά και χαίρομαι που τα παιδιά ξαναβγήκαν στις περιοδείες και συνεχίζουν. Είδα τη πρώτη τους καινούργια συναυλία και τα πήγαν περίφημα, τους έστειλα και ένα συγχαρητήριο email και τους εύχομαι τα καλύτερα."