Σημαντικά Νέα

Richie Faulkner 'πως άλλαξε η ζωή μου με τους Judas Priest'To BackstageAxxess.com πρόσφατα πήρε συνέντευξη από το νέο κιθαρίστα των Judas Priest, τον Richie Faulkner.

Όταν ρωτήθηκε πως άλλαξε η ζωή του από τότε που έγινε μέλος των Judas Priest το 2011 ως αντικαταστάτης του K.K. Downing, είπε:

"Η ζωή μου άλλαξε σε πολλά σημεία, ακόμα βέβαια κάνω αυτό που αγαπώ, δηλαδή να παίζω κιθάρα, αλλά δεν χρειάστηκε να αλλάξω το στιλ που αποδίδω και γράφω. Συνεχώς ταξιδεύουμε για συναυλίες και υποχρεώσεις, οπότε έχω συνηθίσει να περνώ το χρόνο μου στο δρόμο. Με το να είμαι μέλος των Judas μαθαίνω πράγματα για τη βιομηχανία της μουσικής που δεν ήξερα πριν. Ξέρετε, υπάρχουν προκλήσεις στη ζωή και αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση. Όλα αυτά που μέρος του να είσαι σε μια τέτοια μπάντα, όπως συναντήσεις, παρουσιάσεις, προωθήσεις κτλ δεν τα μαθαίνεις όταν εστιάζεις στο μουσικό σου όργανο. Μαθαίνεις να ακούς τις γνώμες των άλλων και να τις επεξεργάζεσαι. Υπάρχει γνώση που μπορείς να αποκτήσεις για πράγματα και καταστάσεις."

Πριν τους Judas Priest ο Faulkner ήταν ο κιθαρίστας στο συγκρότημα της Lauren Harris, που είναι κόρη του Steve Harris των Iron Maiden.