Σημαντικά Νέα

Ο Phil Rudd των AC/DC κατηγορείται για απειλές και κατοχή ναρκωτικώνΟ Phil Rudd, drummer των AC/DC, έχει κατηγορηθεί από την αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας για απόπειρα φόνου. Πρόσθετες κατηγορίες είναι κατοχή των ναρκωτικών μεθαμφεταμίνη και ινδική κάνναβη και απειλές κατά της ζωής.

Έγινε έρευνα στο σπίτι του 60χρονου Rudd στις 6 Νοεμβρίου και στην εμφάνιση του την ίδια μέρα στο δικαστήριο Tauranga District Court δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 27 Νοεμβρίου.

Κατηγορείται ότι προσπάθησε να προσλάβει ένα εκτελεστή για να σκοτώσει δυο άνδρες, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά. Το περιστατικό έλαβε χώρα μεταξύ 25-26 Σεπτεμβρίου. Αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι 10 χρόνια.

Οι AC/DC σε ανακοίνωση τους είπαν ότι και αυτοί έμαθαν τα νέα όπως εξελίσσονταν και δεν έχουν κάποιο σχόλιο να κάνουν για την κατάσταση του Rudd. Πρόσθεσαν ότι η απουσία του δεν θα επηρεάσει την νέα κυκλοφορία τους ΄την επερχόμενη περιοδεία.

UPDATE:
Εν τέλει, οι κατηγορίες για απόπειρα φόνου αποσύρθηκαν, λόγω έλλειψης στοιχείων. Παραμένουν οι κατηγορίες για απειλές κατά της ζωής και οι κατηγορίες κατοχής ναρκωτικών.