Σημαντικά Νέα

O μπασίστας των Delain, Otto Schimmelpenninck παθαίνει ρήξη όρχι O μπασίστας Otto Schimmelpenninck των Ολλανδών Delain αναρρώνει από εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη λόγω ρήξης όρχι στη συναυλία του συγκροτήματος στις 26 Νοεμβρίου στο Birmingham της Αγγλίας.

Ο Schimmelpenninck  έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

"Μετά από μια δυσάρεστη εμπειρία επιστρέψαμε από την Αγγλία. Επειδή πολλοί ρωτούν για τον τραυματισμό μου, καλύτερα να σας πω εγώ ο ίδιος πως έγινε.
 Όπως κάποιοι ξέρετε, χρησιμοποιούμε εκτοξευτήρες που ρίχνουν στο κοινό ασημένιες κορδέλες, συνήθως κατά τη διάρκεια του κομματιού 'The Gathering'. Τους χρησιμοποιούμε πολύ καιρό χωρίς πρόβλημα, αλλά στη συναυλία στο Birmingham κάτι πήγε λάθος.
Είμαστε έξι άτομα στη σκηνή αντί για πέντε και συνεπώς δεν υπήρχε στάνταρ θέση για τον καθένα. Συνήθως η Charlotte θα είναι στο κέντρο, ο Timo στα μικρόφωνα και εγώ στην απέναντι πλευρά. Από τη στιγμή που ο Merel ήταν στη σκηνή μαζί μας, έπρεπε να δώσουμε προσοχή όταν θα χρησιμοποιηθούν οι εκτοξευτήρες. Πάνω στον ενθουσιασμό μου αφαιρέθηκα και ήμουν πολύ κοντά στον εκτοξευτήρα, όπου με χτύπησε στην πλάτη και τους όρχεις. Μολονότι ο πόνος ήταν μεγάλος, πιο πολύ ήμουν θυμωμένος με τον εαυτό μου που δεν πρόσεχα. Κατά τη διάρκεια του επόμενου κομματιού ο πόνος έγινε χειρότερος και άρχισα να αιμορραγώ και με το ζόρι είχα τις αισθήσεις μου, παρ' όλα αυτά τελείωσα το show.
Μετά τη συναυλία η ζημιά ήταν εμφανής: ο όρχις μου είχε φτάσει στο μέγεθος γκρέιπφρουτ και είχα πολύ πόνο. Με πήγαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου μετά από ώρες αναμονής χειρουργήθηκα στις 8:30 το πρωί. Είχα ρήξη αριστερού όρχι και κάποιων αρτηριών. 500ml από αίμα αφαιρέθηκε από τους όρχεις και έγιναν ράμματα. Έμεινα στο νοσοκομείο μια μέρα και πήρα εξιτήριο το απόγευμα της επόμενης. Κατόπιν επέστρεψα στη Γλασκώβη με τους υπόλοιπους Delain.
Έφτασα κοντά στο να χάσω τον αριστερό όρχι αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια χαρά. Σε έξι εβδομάδες που θα κάνω υπέρηχο θα δούμε καλύτερα. Λογικά θα είμαι εντάξει για την περιοδεία με τους Sabaton.
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τα ωραία σας μηνύματα."