Σημαντικά Νέα

Ο Tony Ιommi μιλάει για την ασθένεια τουΟ κιθαρίστας των Black Sabbath Tony Iommi έδωσε μια συνέντευξη στη Mirror όπου περιέγραψε τη ζωή του μετά από 3 χρόνια μάχης με το καρκίνο.

"αφού κυκλοφορήσαμε το δίσκο '13' ξεκινήσαμε περιοδεία και παίξαμε 81 συναυλίες σε 28 χώρες. Μου άρεσε πολύ αλλά κουράστηκα. Κάθε έξι εβδομάδες γύριζα στο νοσοκομείο για θεραπεία, όπου μου έβαζαν ενδοφλέβια ένα φάρμακο που εμπόδιζε την διάδοση των καρκινικών κυττάρων. Έπρεπε να μένω στο σπίτι 2-3 εβδομάδες πριν συνεχίσω την περιοδεία. Σχεδιάσαμε την περιοδεία γύρω από την θεραπεία μου και αυτό σήμαινε πολύ ταξίδι. Το αεροπλάνο πλέον με επηρέαζε λόγω της θεραπείας και μόλις έφτανα στο προορισμό είχα συμπτώματα δυσάρεστα. Μου πήρε σχεδόν δύο μήνες να συνέλθω μετά το τέλος της περιοδείας."

"επειδή έκανα δύο επεμβάσεις το ίδιο χρονικό διάστημα, για τον προστάτη και στους λεμφαδένες, είχα εκτεθεί σε μεγάλη ακτινοβολία και δεν μπορούσα να κάνω και άλλες εξετάσεις. Κάθε μέρα ελέγχω για κάτι ασυνήθιστο στο σώμα μου για να μην έχω εκπλήξεις. Ο χειρούργος μου είπε ότι δεν περιμένει να φύγει ο καρκίνος οριστικά, υπάρχει μια πιθανότητα 30% να γίνει αυτό. Βλέπω τη ζωή διαφορετικά τώρα, θα μπορούσα να είμαι εδώ για 10 χρόνια ή μόνο ένα χρόνο ακόμα, δεν ξέρω τι θα γίνει."