Σημαντικά Νέα

Οι Michael Viscera και Tim Owens για τον MalmsteenΟι πρώην τραγουδιστές του προσωπικού σχήματος του Yngwie Malmsteen κατέθεσαν την άποψη τους για τον γνωστό κιθαρίστα.

Κατά τη διάρκεια μια συνέντευξης τύπου στο São Pauloτ της Βραζιλίας για την προώθηση του "Metal Singers" tour, ο Michael Viscera αναφερόμενος στον Malmsteen είπε:
Tim Owens και εγώ έχουμε συζητήσει για τον Yngwie και έχουμε πολλές ιστορίες να ανταλλάξουμε. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι θα ήταν ο καλύτερος κιθαρίστας στον κόσμο σήμερα με διαφορά, αλλά κατέστρεψε την καριέρα του με το να "καίει γέφυρες" και να εκνευρίζει ανθρώπους. Είναι κρίμα γιατί άλλαξε το πρόσωπο της κιθάρας και σήμερα είναι θλιβερό να βρίσκεται εκεί που είναι. Δεν έχω κάτι με τον Malmsteen  είχα ενδιαφέρουσες εμπειρίες μαζί του και του εύχομαι τα καλύτερα και μια δυναμική επιστροφή."

Ο Tim Owens συμπλήρωσε:
"Ο Yngwie  λατρεύει να παίζει κιθάρα. Τα πηγαίναμε καλά όταν ήμουν στο συγκρότημα του. Δεν έχω ξαναδεί κάποιον να αγαπά τόσο πολύ την κιθάρα όπως αυτός, είναι ο πιο ταλαντούχος κιθαρίστας που έχω δει. Στο σπίτι του υπάρχει και μία κιθάρα σε κάθε μέρος, παίρνει μία και αρχίζει να παίζει όλη μέρα. Δεν βλέπεις συχνά κάποιον με τόσο πάθος."