Σημαντικά Νέα

H Jill Janus των Huntress μάχεται ενάντια σε ψυχική ασθένεια και καρκίνοΗ τραγουδίστρια των Huntress, η  Jill Janus, αποκάλυψε πως πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο στη μήτρα.

Μιλώντας στο Revolver είπε:
"Κατά τη διαδικασία ηχογράφησης του νέου δίσκου μας είχα ενοχλήσεις. Στο tour με τους Amon Amarth είχα σποραδικά αιμορραγία ανάμεσα στις περιόδους μου. Σε έλεγχο του γιατρού βρέθηκε καρκίνος στη μήτρα. Θα υποβληθώ σε υστερεκτομή τον Ιούνιο. Ξέρω ότι θα επιβιώσω γιατί έχω επιβιώσει από χειρότερα.

Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή όταν ήμουν 20. Τα πρώτα σημάδια ξεκίνησαν στην ηλικία των 13, δημιουργώντας μου προβλήματα στο σχολείο. Τα προβλήματα χειροτέρευσαν σταδιακά και στην ηλικία των 20 που ήμουν στο Manhattan, τα πράγματα ήταν δύσκολα. Τότε έκανα εισαγωγή σε νοσοκομείο για μου διαγνώστηκε διπολική διαταραχή με σχιζοσυναισθηματική διαταραχή που εξελίχθηκε σε σχιζοφρένεια και διασπαστική διαταραχή ταυτότητας. Ήμουν συνεχώς αυτοκτονική και όταν έγινα 20 κατέληξε σε πλήρη μανία. Δεν θυμάμαι τίποτα από αυτό το διάστημα, ούτε από το χρονικό διάστημα του σχολείου. Έχω χάσει τη μακροπρόθεσμη μνήμη μου και δυσκολεύομαι να θυμηθώ ονόματα, πρόσωπα και μέρη."