Σημαντικά Νέα

O Tony Iommi κουράστηκεΣε μια συνέντευξη με την Birmingham Mail, ο κιθαρίστας των Black Sabbath Tony Iommi αναφερόμενος στην απόφαση της μπάντας να σταματήσουν τις περιοδείες και την ηχογράφηση μετά την επόμενη παγκόσμια περιοδεία τους, είπε ότι δεν μπορεί να αντέξει πολύ ακόμα την κούραση.

"Δεν θέλω ο καρκίνος να επιστρέψει και οι περιοδείες με τους Sabbath με επιβαρύνουν. Για αυτό το λόγο θα κάνουμε ένα τελευταίο αποχαιρετιστήριο tour, για τους οπαδούς. Μετά θα είναι οριστικά το τέλος, δεν θα το ξανακάνουμε.

Κάνουμε περιοδείες σχεδόν 50 χρόνια τώρα, έφτασε ο καιρός να σταματήσουμε. Μην παρεξηγηθώ, μου αρέσουν οι συναυλίες, είναι οι περιοδείες που με κουράζουν. Αυτή η πλευρά της βιομηχανίας της μουσικής με κούρασε. Εντάξει, μπορεί να ταξιδεύουμε με πολυτέλεια και να μένουμε σε πολύ καλά ξενοδοχεία, αλλά ακόμα και αυτό είναι κουραστικό. Ακόμα και όταν κάνουμε διαλείμματα για τις εξετάσεις μου είναι δύσκολο. Παίρνεις μια πτήση, φτάνεις κάπου στις 5 το πρωί και μπαίνεις σε ένα ξενοδοχείο. Μετά ακολουθεί το soundcheck, οι προωθητικές ενέργειες, η ίδια η συναυλία, η επιστροφή στο ξενοδοχείο και η κατάρρευση στο κρεβάτι. Μετά την επόμενη μέρα τα κάνεις από την αρχή.

Μου αρέσει πάνω στη σκηνή να παίζω με τους Sabbath. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι όλα τα άλλα που πάνε πακέτο με αυτό. Κανένας μας δεν γίνεται νεότερος.

Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία θα διαρκέσει ένα χρόνο, συμπεριλαμβανομένου των διαλειμμάτων. Θα είναι μεγάλη παραγωγή και θα έχουμε λίστα κομματιών από τις αρχές τις καριέρας μας. Όλα τα αγαπημένα κομμάτια θα είναι σε αυτή και έχουμε σκοπό να παίξουμε και άλλα σπάνια παιγμένα live."