Σημαντικά Νέα

O Chris Cornell είναι νεκρόςΟ τραγουδιστής Chris Cornell αυτοκτόνησε σε ηλικία 52 ετών. Βρέθηκε νεκρός μετά τη συναυλία των Soundgarden το απόγευμα της τετάρτης 18/5/2017 στο Detroit.

O ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι ο frontman έδωσε τέλος στη ζωή του. Ο εκπρόσωπος τύπου του καλλιτέχνη Brian Bumbery είπε ότι ο θάνατος του ήταν "αναπάντεχος και ξαφνικός". Είπε επίσης ότι η οικογένεια του ενημερώνεται από τον ιατροδικαστή για τις συνθήκες θανάτου και ζητά σεβασμό της ιδιωτικότητας του θέματος.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Detroit επιβεβαίωσε ότι έλαβαν μια κλήση για βοήθεια τα ξημερώματα της Πέμπτης (05:00 τοπική ώρα). Συνεχίζοντας είπε:

"Βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα του μπάνιου. Η ιατρική ομάδα ήρθε και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ένας φίλος οικογενειακός πήγε να ελέγξει σε τι κατάσταση είναι και τον βρήκε νεκρό στο πάτωμα. Το σώμα του έχει μεταφερθεί στο γραφείο του ιατροδικαστή για τα περαιτέρω."

Την Πέμπτη ο ιατροδικαστής ανακοίνωσε ότι η αιτία θανάτου είναι η αυτοκτονία με απαγχονισμό και η πλήρης νεκροψία δεν έχει ολοκληρωθεί.

Η συναυλία του συγκροτήματος των Soundgarden ήταν μέρος μιας ευρύτερης περιοδείας με πολλές ημερομηνίες διεξαγωγής στη συνέχεια του χρόνου.

Ο Jimmy Page των Led Zeppelin έχει ήδη εκφράσει τη θλίψη του για το χαμό του Cornell με ανακοίνωση του.