Σημαντικά Νέα

O Marc Hudson των Dragonforce τραυματίζεται σε απίστευτο ατύχημαΟ τραγουδιστής των Dragonforce, ο Marc Hudson, τη γλύτωσε φτηνά από επικίνδυνη κατάσταση όταν πήδηξε έξω από κινούμενο van κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στην Αυστραλία.

 Την τρίτη 27 Ιουνίου ο Hudson και το συγκρότημα ετοιμαζόντουσαν να φύγουν από το Brisbane της Αυστραλίας και πάρουν την πτήση για Νέα Ζηλανδία. Το road crew φόρτωνε τον εξοπλισμό και τα μηχανήματα σε ένα van με trailer έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε το συγκρότημα, που ήταν ένα μέρος πάνω σε απότομο λόφο. Με την πλειοψηφία του εξοπλισμού να έχει φορτωθεί, ο Marc κάθισε πρώτος στο πίσω μέρος του van, με τον μπασίστα Frédéric Leclercq και τον κιθαρίστα Sam Totman να ακολουθούν.

Μόλις μπήκαν μέσα τα φρένα άρχισαν να κάνουν έντονο θόρυβο και το van ξεκίνησε να κυλά γρήγορα στην κατηφόρα του λόφου που κατέληγε σε διασταύρωση. Ο Sam και ο Fred που ήταν στην πόρτα μπόρεσαν να βγουν έξω αμέσως, αφήνοντας τον Marc στο πίσω μέρος δεμένο με τη ζώνη ασφαλείας. Ενώ το van συνέχιζε να αναπτύσσει ταχύτητα κατεβαίνοντας το λόφο ο drummer Gee Anzalone προσπάθησε τρέχοντας να το προλάβει και να τραβήξει το χειρόφρενο αλλά δεν το έφτασε, όπως επίσης και ο Marc που προσπάθησε να κάνει το ίδιο πράγμα από μέσα.

Μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο ο Marc πήδηξε έξω λίγο πριν συγκρουστεί το van με ένα δέντρο, όπου και σταμάτησε την πορεία του.

Ο Marc Hudson πήγε στο νοσοκομείο με πιθανά σπασμένα πλευρά, τραύμα στον ώμο και μώλωπες, παρ' όλα αυτά το συγκρότημα δεν ακύρωσε την επόμενη συναυλία του στις 28 Ιουνίου οπού ο Marc τραγούδησε με δεμένο χέρι.