Σημαντικά Νέα

Countdown - 'Ό,τι Μισώ'

NuMetalRapCore με Ελληνικό στίχο...

-Πρώτη ιδέα το 2008 , δειλό ξεκίνημα δημιουργίας κομματιών από τον Frontman George Archon. Ελληνόφωνη μουσική με επιρροές από τα Late  90’s Grunge, στα early 00’s NuMetal, μέχρι σήμερα Rap Core Alternative μονοπάτια, μια τετραμελής σύναξη που δεν αφήνει κανέναν ακούνητο με τους Groove ρυθμούς, ήρεμο με τον όγκο του ήχου και ασυγκίνητο με τις αλήθειες στο στίχο.

Ο Γιώργος στις φωνές, στις κιθάρες και στο programming/ Scratch  , ο Σπύρος στις κιθάρες , ο Κυριάκος στα Μπάσα και ο Σάκης στα τύμπανα. Ασταμάτητες ζωντανές εμφανίσεις σε StageS Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας όπως :Architecture (Γκάζι), Passport, KooKoo, K44, Revenge  of Rock , Rainbow, BatCity , Seven  Sins, Remedy, Black bird, Death Disco, The Crow Club, 8Ball, Silver Dollar, Estia Patron, Techopolis Athens, Kyttaro Live, River Party

Μοιράζοντας την σκηνή με πολλά αξιόλογα ονόματα της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής όπως Υπόγεια Ρεύματα, 9ΜΜ, Άγριες Φράουλες, Dreambleed, Sexpyr, 3Fold Pain, Spitback , Rockamora, Crazy Sense , Killson, M3mf1s, Project Theory, FlyByWire.

Την 25η Iανουαρίου το 2015 κυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος"ΜουσικήΠορνεία"Self-Released σε όλα τα WebStores και σε Limited Edition Leather Hard Cases μαζί με ανανεωμένο merchandise. Mε μια πολύ επιτυχημένη παρουσίαση Δίσκου στο ΚοοΚοο Live music bar στο Γκάζι και με την ταυτόχρονη κυκλοφορία του official Video Clip "Φτάνει ως Εδώ " η μπάντα παίρνει μέρος στον διαγωνισμό της Helexpo στα πλαίσια της Δ.Ε.Θ. το Music Band Festival και κατακτάει την πρώτη θέση ανάμεσα σε 29 συγκροτήματα. Ακολούθησαν πολλές συνεντεύξεις και παρουσιάσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς στα FM και στο διαδίκτυο. Η μπάντα στην αρχή του έτους ανακοίνωσε συνεργασία με την Phonographic Society Records του Θάνου Λυμπερόπουλου και κυκλοφόρησαν  2ο video single «Ό,τι Μισώ»  και «Αυθυποβολή» που βρίσκοντε  στο επερχόμενο μέσα στο  2017 άλμπουμ «Αέναος Κύκλος» μαζί με πολλές ανακοινώσεις εμφανίσεων.


Μπορείτε να ενημερώνεστε για νέα στα παρακάτω links:
OfficialWebSite : http://countownofficial.com
FacebookPage : https://www.facebook.com/countownofficial