Σημαντικά Νέα

Jessica’s Theme Band - 'Coming home'Οι  Jessica’s Theme Band είναι ένα rock group, το οποίο δημιουργήθηκε το 1989 από τον Δημήτρη Καραχοντζίτη (κιθάρες), τον Νίκο Αγάθο (κιθάρες),  Γιάννη Γκουδούλα( μπάσο-φωνή) και τον Στάθη Παπαδάτο (ντραμς). Διαλήθηκε το 1994 και ξαναδημιουργήθηκε το 2013 με την προσθήκη δυο νέων μελων – του Αντώνη Λίναρη στα ντράμς,( ο οποίος αργότερα αποχώρησε)  και του Διονύση Κασκούρα (μπάσο) .
Οι μουσικές τους επιρροές προέρχονται κυρίως από το Αμερικάνικο Southern Rock και γενικότερα από την Αμερικανική και Βρετανική rock και blues μουσική. Group όπως οι Lynyrd Skynyrd, ZZ Top, AC/DC, Thin Lizzy, Chickenfoot, αλλά και οι Bad Company, Pink Floyd, Gary Moore, έχουν παίξει σπουδαίο ρόλο στη μουσική ταυτότητα των Jessica’s Theme Band, οι οποίοι έχουν καταφέρει να φτιάξουν και να δατηρήσουν τον δικό τους μοναδικό ήχο.
Παράλληλα με τις live εμφανίσεις ανά την Ελλαδα τη δεκαετία του ’90, οι Jessica’s Theme Band κερδίζουν και το βραβείο του «Γκρουπ Της Χρονιάς» τον Ιούνιο του 1991 στην εκπομπή της τότε ΕΤ2 «Στο ρυθμό της νεολαίας».
Η 1η τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Matter Of Time”, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2014, και αποτυπώνει τις μουσικές επιρροές του γκρουπ. Οι στίχοι αποτελούν προσωπικές εμπειρίες και έτσι το αποτέλεσμα που «βγαίνει προς τα έξω» ειναι αυθεντικό. 
Σε διάφορες περιόδους το group έχει συνεργαστεί με μουσικούς όπως ο Γιάννης Δρόλαπας (Μουσικές Ταξιαρχίες, Diesel), Παύλος Αλεξίου (Socrates) και άλλους.
Αυτή την περίοδο, ηχογραφούν το 2ο album τους, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Οι Jessica’s Theme Band είναι οι:
Δημήτρης Καραχοντζίτης – κιθάρα, φωνητικά
Νίκος Αγάθος – κιθάρα, φωνητικά
Διονύσης Κασκούρας – μπάσο, φωνητικά
Γιάννης Γκουδούλας - φωνή