Σημαντικά Νέα

Η απομάκρυνση του κιθαρίστα και του drummer των Sodom


O μπασίστας/τραγουδιστής των Sodom Thomas "Angelripper" Such ανακοίνωσε στις 5 Ιανουαρίου ότι πήρε την απόφαση να διακόψει την συνεργασία του με τους Bernd "Bernemann" Kost και Markus "Makka" Freiwald, γιατί ήθελε ξαναρχίσει τη μπάντα με νέους και "πεινασμένους" (καλλιτεχνικά) μουσικούς.

Οι Kost και Freiwald σε μια facebook ανάρτηση είπαν για το θέμα:

"Ο Tom έχει πει στη δήλωση του ότι έχουμε ελαφρώς αποκλίνει μεταξύ μας. Αυτό είναι αλήθεια, το αίσθημα σεβασμού και οι εργασίες μας έχουν αποκλίνει περισσότερο. Επίσης προσφορές για περιοδείες που αμέλησε ο Tom μας απογοήτευσαν.
Μετά από πολύ θετικές αντιδράσεις στο 'Decision Day' ήμασταν έτοιμοι να υλοποιήσουμε το διάδοχο του με νέες ιδέες για κομμάτια. Δυστυχώς ο Tom δεν συμμερίστηκε τον ενθουσιασμό μας και τερμάτισε τη συνεργασία μας μέσω WhatsApp χωρίς καν να ακούσει το νέο υλικό.
Φυσικά δεν είναι εύκολο για εμάς να αφήσουμε τους Sodom, αλλά δεν θα σταματήσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, μαζί θα φτιάξουμε μια νέα μπάντα και θα προχωρήσουμε εμπρός.
Μέσα μας θα παραμείνουμε Sodom ακόμα κι αν ο Tom δεν θα είναι μαζί μας."

Ο Thomas "Angelripper" Such δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τη νέα σύνθεση των Sodom, που θα κάνει ντεμπούτο τον Απρίλιο στο Full Metal Mountain festival της Αυστρίας.